2ª temporada de AMAR ES PARA SIEMPRE

2ª temporada de AMAR ES PARA SIEMPRE

La sèrie 'Amar és para siempre’ inicia la seva segona temporada d'èxit en ANTENA 3.

La producció diària de Diagonal TV per a la cadena tanca la seva primera temporada amb més de 1,6 milions de fidels seguidors, pendents de la incorporació de noves trames de l'arribada de personatges nous i de l'evolució dels ja habituals.

A la presentació d'aquesta segona temporada han acudit Sonia Martínez, directora de ficció d’ Antena 3, Eduardo Casanova, director de la sèrie, Jaume Banacolocha, productor executiu de Diagonal TV, i Manuel Cubedo, coordinador de guions.

A més, a la Plaza de los Frutos, ha acompanyat la roda de premsa la major part del repartiment de la sèrie, entre els quals es trobaven tant les noves incorporacions: Alfonso Bassave, Antonio Garrido, Belén López, Ángela Cremonte, Jordi Rebellón y Marian Arahuetes, d’entre molts d’altres, com els actors de sempre: Manuel Baqueiro, Itziar Miranda, José Antonio Sayagués, Javier Collado, Nadia de Santiago i la Raquel Infante.

Jaume Banacolocha ha volgut destacar que com a empresa estan "molt contents" amb el resultat d’ ‘Amar es para siempre’. "Vam començar amb 'Bandolera' amb l'objectiu d'aixecar la franja i ho vam aconseguir". No obstant això, Banacolocha ha declarat que "el primer semestre de l'any ha resultat complicat per a l'equip, ja que suposava canviar de cadena i arrossegar amb ells al públic".

El director d’ 'Amar es para siempre’, Eduardo Casanova, no ha dubtat a destacar tant l'equip tècnic com l'artístic, "amb aquest elenc és molt fàcil dirigir". A més, ha afegit que "Amar es para siempre' és una ficció que compleix tots els requisits i que estan" molt contents "d'anar superant-se dia a dia.

L'eix central de tots els personatges, nous i antics, continuarà girant al voltant de la Plaza de los Frutos, escenari principal de la ficció, i l'Asturiano, un bar clàssic que s'adapta als temps que corren i que servirà de punt de trobada entre els personatges i un lloc d'unió per a les diferents trames.

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio