Antena 3 muestra un avance de 'La Catedral del Mar'

Antena 3 muestra un avance de 'La Catedral del Mar'

Antena 3 va mostrar ahir un avanç exclusiu de 'La Catedral del Mar' durant el partit de Champions que va enfrontar al Reial Madrid i al Bayern al Bernabéu. Es tracta del primer trailer emès a la televisió de la sèrie dirigida per Jordi Frades i produïda per Diagonal TV, La Catedral del Mar A.I.I. i Televisió de Catalunya.

Aprofitant la gran audiència del moment, que va aconseguir un 44,6% de quota de pantalla, la cadena va oferir també, durant la prèvia en directe del partit, una petita entrevista a peu de camp amb dos dels actors de la sèrie: Pablo Derqui i Ginés García Millán, els qui van explicar alguns dels detalls que fan de 'La Catedral del Mar' una de les ficcions més esperades.

L'adaptació de la famosa novel·la d'Ildefonso Falcones arribarà molt ràpid al prevalgui estafi d'Antena 3, i per això aquests dies protagonitza una promoció molt especial en la qual se sortegen cinc viatges per a dues persones per Europa. Per participar, els seguidors del best-seller han d'aixecar de manera virtual l'emblemàtic edifici a la web www.construyelacatedral.com. Els guanyadors es coneixeran durant l'emissió de la sèrie el dia de la seva estrena, encara per anunciar.

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio