Arranca nueva temporada en AMAR

Arranca nueva temporada en AMAR

La sèrie Amar Es Para Siempre va obrir ahir les portes de la seva setena temporada en Antena 3 davant 1.393.000 espectadors i el 12,6% de quota de pantalla, liderant la tarda de forma absoluta a València (17,3%) i Castella-la Manxa (21,8%)

Aquesta temporada, els habitants de la Plaza de los Frutos han donat un salt en el temps traslladant-se a 1975, una nova època que portarà amb si nombrosos canvis polítics i socials.

De la mà dels nostres Asturians tornarem a riure i a sofrir, veurem com es deixen la pell per defensar el barri, a la seva família, a la seva família i amics; i els nostres nous personatges , tots ells curulls de misteris i intrigues, aportaran a la sèrie aquesta espurna on conviuen l'amor i el desamor, gelosia i enveges, passió i sofriment, vergonya i redempció.... i venjança. Molta venjança.

En la roda de premsa el seu director, Eduardo Casanova, va explicar que "Per primera vegada en la sèrie diària tenim als nous personatges enfrontats amb els històrics en la trama troncal."

Els nuclis principals d'aquesta nova temporada seran el món hoteler de la família de la Vega, qui s'ensenyorirà de l'hotel de Benigna a la plaça; la revista satírica "Fins ara", el nostre King's Road Club on el destapi traurà el cap tímidament al seu escenari; i el despatx de Justo Quintero, on la rivalitat entre oncle i nebot tindrà nefastes conseqüències.

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio