Diagonal apuesta por 'En los zapatos de Valeria'

Diagonal apuesta por 'En los zapatos de Valeria'

DIAGONAL TV signa un acord amb SUMA DE LLETRES per portar a la petita pantalla la saga 'En les sabates de Valeria' de Elísabet Benavent.

La saga de Valeria ha venut més de 25.000 exemplars des de la seva publicació.

Valeria al desnudo està en el Top 1 a Google Play la primera setmana de publicació digital.

Primer lloc de la categoria de ficció eròtica d'Amazon.

Primer lloc en el top de ventes de l'Fnac.

Segon lloc en el llistat de Books més venuts de la Casa del Llibre.

En gran part l'èxit de 'Valeria' es deu a la seva acceptació a les xarxes socials. Les novel · les de Elísabet Benavent han aconseguit ser Trending Topic a Twitter en diverses ocasions, així com l'opció número 1 a Google Play en la seva primera setmana de publicació. Actualment compta amb una nombrosa comunitat de fidels seguidors.

La productora Diagonal TV (Grup Endemol) s'ha consolidat dins el sector audiovisual gràcies a treballs d'èxit com Amar es para siempre d'Antena3, República, La Señora o Isabel, totes elles de TVE. Actualment està produïnt  Sin Identidad, una sèrie de ficció que s'estrenarà properament a Antena 3.

Al 2013 Elísabet Benavent va autopublicar En los zapatos de Valeria a internet, congregant ràpidament un bon nombre de lectors.

Summa de Lletras (Santillana Edicions) es va fer ressò dels missatges que circulaven a la xarxa, va llegir la novel · la i es va enganxar a un fenomen que creix diàriament. Una sèrie de novel · les diferents, contemporànies i plenes d'humor amb què les lectores s'hi senten identificades.

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio