Diagonal TV produeix per HBO Latin America

Diagonal TV produeix per HBO Latin America "Destino Brasil 2014", una nova sèrie amb el mundial de futbol com a protagonista

La sèrie documental presenta les històries dels més destacats jugadors de cada selecció

HBO Latin America i DIAGONAL TV van coproduir la sèrie 'Destino Brasil 2014', que permet al llarg dels seus 10 episodis, experimentar les emocions de la copa del món a través dels seus protagonistes. Aquesta producció original de HBO narra les històries de lluita, sacrifici i superació personal i ha brindat una nova perspectiva dels futbolistes més famosos del món, fora del terreny de joc.

Destino Brasil dóna la possibilitat als espectadors a conèixer a les nacions d'Amèrica Llatina que buscaran el somni d'aixecar la copa al Brasil 2014, així com de les grans històries de diferents jugadors com: Alexis Sánchez, Javier Hernández “Chicharito”, Xavi Hernández, Xabi Alonso, Neymar, Marcelo, David Luiz, Oscar, Jackson Martínez, Pirlo, Fernando Gago, Giovani Dos Santos Rafael Márquez i Miguel Layún entre d'altres.

Actualment la sèrie s'està transmetent en més de 30 països a través de la cadena HBO a Llatinoamèrica i el Carib i als Estats Units pel canal HBO Llatí tenint en compte, per a la seva programació, els jocs que es disputen cada dia durant la copa del món.

Destino Brasil 2014 compte per part de la casa productora Diagonal TV, amb la producció executiva de Joan Bas, Jaume Banacolocha i la direcció executiva d'Eulogio Romero. I per part d'HBO Latin America Originals compta amb la producció executiva de Luis F. Peraza, Roberto Ríos, Paul Drago i Néstor Hernández.

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio