Documental sobre la figura de Ovidi Montllor

Documental sobre la figura de Ovidi Montllor

Diagonal Televisió i Aire de Cinema, en coproducció amb Televisió de Catalunya (TV3) i amb la col·laboració del Taller d’Audiovisuals de la Universitat de València (TAU), produiran un documental per a televisió sobre la figura d’Ovidi Montllor

El documental estarà protagonitzat per Eduard Fernández i Rosana Pastor i dirigit per Vicent Tamarit.

Aquest nou projecte audiovisual de Diagonal TV és un documental que es rodarà a l’estil del making of de qualsevol film comercial. Un fals documental sobre la frustrada producció d’un biòpic sobre el cantautor i actor Ovidi Montllor, que barreja les entrevistes als principals membres del suposat equip de rodatge amb la recreació ficcionada del periple pel que passa el film en la seva etapa de cerca de finançament.

Protagonitzat per Eduard Fernández i Rosana Pastor, sota la direcció de Vicent Tamarit, el projecte ha tirat endavant, en part, gràcies a una exitosa campanya de micromecenatge que posat de manifest l’interès de què, avui encara, gaudeix la figura d’Ovidi Montllor.

El film ens acosta al personatge en les seves múltiples facetes, des de la del cantant compromès i valent durant la Dictadura a la de seductor incorregible . Un personatge que ha inspirat i segueix inspirant a molts grups de joves del país.

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio