Estreno de MATADERO en el fesTVal de Vitoria

Estreno de MATADERO en el fesTVal de Vitoria

En un marc inigualable com el del teatre principal de Vitòria estrenem Matadero, la nova sèrie produïda per Diagonal TV per Atresmedia, protagonitzat per Carmen Ruiz, Pepe Viyuela, Lucía Quintana, Antonio Garrido, Julio PereiraMerjoday Bermúdez, Tito Valverde, Marta Calvó i Ginés García Millán, entre d'altres.

A la roda de premsa prèvia a l'estrena del primer capítol, Sonia Martínez, directora de ficció d' Atresmedia, va definir la sèrie com “un thriller molt ibèric”.

“Volíem fer un thriller molt nostre, molt ibèric, està plagat d'homenatges”, va assegurar Jordi Frades, director de Matadero.

El seu creador, Daniel Martín Sáez de Parayuelo, va declarar per la seva banda que “havia de tenir el nostre sabor, la nostra idiosincràsia i ha de ser, sobretot, divertit, impactant i original. És un cop d'aire fresc”, va declarar.

Jaume Banacolocha, CEO de Diagonal TV, va assenyalar que mentre preparaven ‘La Catedral del Mar’ tenia “una visió que anava a ser tan forta que tenia ganes de fer una cosa lleugera i més actual. Un thriller que no fora a l'americana, alguna cosa molt nostre. ”

La sèrie, que arribarà aviat al prime time d'Antena 3, va acabar la seva estrena entre aplaudiments en la X edició del Festival de Televisió de Vitòria.

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio