FINALIZA DE RODAJE DE 'SI NO T'HAGUÉS CONEGUT'

FINALIZA DE RODAJE DE 'SI NO T'HAGUÉS CONEGUT'

Avui al Palau de la Música Catalana no hi ha concert, ha tancat les seves portes per acollir l'últim dia de rodatge de la nova sèrie per la tardor 'Si no t'hagués conegut', una producció de TV3 amb la col·laboració de Diagonal TV i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La sèrie parteix d'una idea original de Sergi Belbel, que també participa en tasques de guionista. Pablo Derqui, Andrea Ros i Mercedes Sampietro encapçalen el repartiment, sota la direcció de Kiko Ruiz Claverol.

"Hi ha coses que ens agradaria mantenir en secret i que sigui l'espectador que la descobreixi i la gaudeixi per ell mateix" explica el responsable de Ficció i Cinema de TV3, Oriol Sala-Patau a la roda de premsa que ha comptat amb la presència del creador Sergi Belbel, Kiko Ruiz, director de la sèrie i de capítols, Joan Noguera, director de capítols i els actors Pablo Derqui, Andrea Ros, Javier Beltrán, Miquel Garcia Borda,Montse Guallar, entre d'altres.

"Ha estat una responsabilitat i un esforç que recordaré molt de temps perquè és un personatge que està molt present a tota la sèrie" explica Pablo Derqui, el gran protagonista de la nova ficció de TV3.

"Remourà coses a l'espectador, a mi m'ha passat mentre estava rodant-la" continua l'Andrea Ros, també protagonista de la història d'amor de la sèrie.

L'eduard (Pablo Derqui), un home de negocis de mitjana edat, casat feliçment amb l'Elisa (Andrea Ros) i pare de dos fills, veu com la seva vida fa un gir inesperat: una desgràcia que ell mateix provoca de manera indirecta el colpeix brutalment. Ni la seva familia ni els seus millors amics no poden fer res per apaivagar el seu dolor. L'aparició d'una anciana misteriosa (Mercedes Sampietro) farà que recuperi de mica en mica les ganes de viure.

Kiko Claverol, que ja té experiència en sèries de tv3 com 'Ventdelplà' i 'Kubala, Moreno i Manchón' dirigeix en col·laboració de Joan Noguera aquesta nova producció amb guió de Sergi Belbel, Cristina Clemente i Roc Esquius i amb un repartiment de rostres coneguts que inclou també Paula Malia, Montse Guallar, Abel Folk i Sergi López, entre altres.

'Si no t'hagués conegut', un drama romàntic  de 10 capítols amb molta intriga, misteri i una trama enrevessada en què l'espectador anirà de sorpresa en sorpresa, s'estrenarà el proper dilluns 15 d' octubre a TV3.

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio