Hoy a las 22.30h estrenamos 'SIN IDENTIDAD'

Hoy a las 22.30h estrenamos 'SIN IDENTIDAD'

'Sin Identidad 'explica la història de la venjança de Maria, una jove que es va sentir traïda per qui ella creia que era la seva família biològica.La recerca del seu passat la porta a acabar a la presó. Després de diversos anys confinada en una presó xinesa, torna a Espanya amb una única finalitat: venjar-se de tots ells.

Durant la presentació que va tenir lloc ahir, Jaume Banacolocha, Conseller Delegat de Diagonal TV va comentar:

"Agraïm a Antena 3 la gran aposta que ha fet amb aquesta ficció estàndard, amb exteriors i interiors naturals que donen un look diferent a altres sèries. Després d'uns anys tenint en les nostres mans la història de SIN IDENTIDAD, vam aconseguir reunir interessos argumentals que ens interessaven, com la venjança i la traïció, plantejant fer amb això un Comte de Montecristo.Però no trobàvem aquest argument que ens portés a l'element traïció i fer-ne una sèrie diferent. Aquest el trobem en les adopcions il · legals a l'Espanya d'aquella època. "

'Sin Identidad’ està protagonitzada per Megan Montaner en el paper de María. Completen el repartiment actors de la talla de: Victoria Abril, Verónica Sánchez, Tito Valverde, Lydia Bosch, Elvira Mínguez, Jordi Rebellón, Cristina de Inza, Daniel Grao, Eloy Azorín,  Antonio Hortelano, Miguel Ángel Muñoz i Luis Mottola. 

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio