JORDI FRADES nou director de DIAGONAL TV

JORDI FRADES nou director de DIAGONAL TV

És un dels directors més respectats de la ficció espanyola i a partir d’aquest mes assumirà també les funcions de director de Diagonal TV

Jordi Frades acaba de ser nomenat nou Director de DIAGONAL TV, la productora de ficció del grup Endemol Shine Iberia que des de 1997 es dedica a la producció de sèries i pel·lícules per a televisió, així com de llargmetratges per al cinema.

Jaume Banacolocha, CEO de Diagonal TV, ha manifestat: “Amb la incorporació de Frades a la Direcció de la companyia i el seu exitós currículum com a director i creador de sèries reforcem la decidida aposta per la creativitat nacional i internacional de Diagonal, que ja està treballant en projectes de coproducció amb altres països. D’altra banda, tot el meu agraïment per a Montse García, que comença una nova etapa professional fora de la companyia i per a la que li desitgem tot l’èxit que es mereix.”

Fins al moment, Frades ha exercit com a Productor executiu creatiu i Director de continguts de Diagonal TV. És un dels directors més respectats de la ficció espanyola i a partir d’aquest mes assumirà també les funcions que fins ara desenvolupava Montse García. Frades ha dirigit LA CORONA PARTIDA (que es va estrenar als cinemes el 2016) i sèries que han marcat un segell a la ficció del nostre país, com LA SEÑORA, ISABEL (amb dos premis Iris a la Millor direcció que atorga l’Academia de la televisión) o LA CATEDRAL DEL MAR (Premi Content Innovation Awards de Cannes i guardonada també als Iris i a la darrera edició dels Gaudí, entre d’altres). Els seus últims treballs han sigut MATADERO i EL NUDO.

La productora Diagonal TV s’ha consolidat dins del sector audiovisual gràcies a l’èxit televisiu de sèries com LA REPÚBLICA, LA SEÑORA, ISABEL o CARLOS, REY EMPERADOR (de TVE), MATADERO, AMAR ES PARA SIEMPRE, LA CATEDRAL DEL MAR, SIN IDENTIDAD i BANDOLERA (d’Antena 3), així com les sèries i pel·lícules per a Televisió de Catalunya EL ENIGMA VERDAGUER, SI NO T’HAGUÉS CONEGUT, VENTDELPLÀ o KUBALA, MORENO I MANCHÓN.

Diagonal TV va estrenar la seva primera producció cinematogràfica el 2007, VA A SER QUE NADIE ES PERFECTO, de Joaquim Oristrell, que es va convertir en la segona pel·lícula més taquillera de l’any. El 2016 va dur a la gran pantalla LA CORONA PARTIDA, que narra els esdeveniments succeïts entre les sèries ISABEL i CARLOS, REY EMPERADOR. El 2017 va produir LA LIBRERÍA, d’Isabel Coixet, guanyadora dels Premis Goya a la Millor pel·lícula, la Millor direcció i el Millor guió adaptat.

Actualment, emet EL NUDO a ATRESplayer PREMIUM, MERCADO CENTRAL i AMAR ES PARA SIEMPRE a les sobretaules de TVE i Antena 3, respectivament.

A més, ATRESplayer PREMIUM estrenarà #LUIMELIA el proper 14 de febrer, un dels projectes més esperats pels seguidors d’AMAR ES PARA SIEMPRE i que consisteix en un spin off de la parella formada per Luisita i Amelia a la sèrie que lidera les sobretaules des de fa vuit temporades.

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio