LA CATEDRAL DEL MAR guanya el PREMI GAUDÍ a la Millor Pel·lícula per a Televisió

LA CATEDRAL DEL MAR guanya el PREMI GAUDÍ a la Millor Pel·lícula per a Televisió

La ficció va guanyar ahir el Premi Gaudí a la Millor Pel·lícula per a Televisió a la dotzena edició de la gran nit del cinema català

La Catedral de la Mar comença el 2020 sumant als seus èxits el Premi Gaudí a la Millor Pel·lícula per a Televisió, que es va lliurar a la XII Gala dels Premis Gaudí.

Jaume Banacolocha, CEO de Diagonal TV i Jordi Frades, director de la ficció, van recollir el  guardó de l'Acadèmia del Cinema Català.

La producció de Diagonal TV per a Atresmedia i TV3, que va emetre primer Antena 3 sent líder durant la seva estrena, més tard a TV3 liderant la franja i es va convertir en una de les sèries més vistes de Netflix Llatinoamèrica, és la fidel adaptació del best-seller homònim d'Ildefons Falcones del qual s'han venut més de 6 milions de còpies en més de 40 països.

La sèrie està protagonitzada per un repartiment de luxe: Aitor Luna, Michelle Jenner, Silvia Abascal, Pablo Derqui, Andrea Duro, Ginés García Millán, Daniel Grao i Josep María Pou.

Rodolf Sirera ha estat el responsable de l'adaptació de la novel·la homònima d'Ildefons Falcones, que ha estat dirigida per Jordi Frades.

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio