La CATEDRAL DEL MAR llega a NETFLIX

La CATEDRAL DEL MAR llega a NETFLIX

La Catedral del Mar, l'adaptació de la novel·la d'Ildefons Falcones, una coproducció de Televisió de CatalunyaDiagonal TVAtresmedia i La Catedral del Mar A.I.E. que ha comptat també amb l'ajuda del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, arriba a partir d'avui a la plataforma americana Netflix.

Amb una única temporada de 8 capítols de menys d'una hora de durada, La Catedral del Mar està protagonitzada per un repartiment de luxe encapçalat per Aitor Lluna, Michelle Jenner, Silvia Abascal, Pablo Derqui, Andrea DuroGinés García Millán, Daniel Grao i Josep María Pou, entre uns altres.

A la novel·la històrica La catedral del mar de Ildefons Falcones, la Barcelona medieval es converteix en l'escenari d'una història d'intriga, amor, violència i passió. És l'intens relat d'un home, Arnau, la vida del qual transcorre en paral·lel a la construcció d'un nou temple catòlic en honor de la Verge de la Mar, i es converteix en una lluita contínua per la llibertat i la dignitat dels pobres i els humiliats que ho enfrontarà al poder dels nobles.

La sèrie, dirigida per Jordi Frades i amb guió de Rodolf SireraAntonio Onetti Sergio Barrejón es va estrenar al maig al prime time d'Antena 3 concloent amb un marcat lideratge en audiències deixant a gairebé 4 punts de diferència al seu rival més proper; i el 27 d'agost en la seva estrena en la cadena pública autonòmica Tv3 va ser líder a la seva franja amb 635.000 espectadors, un 28,3% de quota, sent el vídeo més vist a la carta 24 hores després de la seva estrena.

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio