'La Catedral del Mar' nominada als Content Innovation Awards

'La Catedral del Mar' nominada als Content Innovation Awards

El guanyador serà anunciat el 13 d'octubre en una cerimònia que tindrà lloc a l'Hotel Escombrés Majestic de Cannes (França)

26/08/2019

El projecte de Diagonal TV per a Antena 3, LA CATEDRAL DEL MAR, ha estat nominada a la categoria ‘Global Spotlight Award’, als Content Innovation Awards (CIA) presentats per Digital Television Europe (DTE) i TBI Vision. Aquests premis reconeixen a les empreses que estan ajudant a transformar la indústria televisiva global actual.

El guanyador serà anunciat el 13 d'octubre en una cerimònia que tindrà lloc a l'Hotel Escombrés Majestic de Cannes (França).

 LA CATEDRAL DEL MAR, d'ATRESMEDIA TELEVISIÓ i que va rebre el PREMI IRIS 2018 a la millor producció, està actualment en Netflix, després del seu reeixit pas per A3 i TV3. És la fidel adaptació de el best-seller homònim d'Ildefons Falcones del qual s'han venut més de 6 milions de còpies en més de 40 països. La sèrie està composta per una única temporada de 8 capítols de menys d'una hora de durada i està protagonitzada per un repartiment de luxe: Aitor Luna, Michelle Jenner, Silvia Abascal, Pablo Derqui, Andrea Duro, Ginés García Millán, Daniel Grao i Josep María Pou.

Rodolf Sirera ha estat el responsable de l'adaptació de la novel·la homònima d'Ildefons Falcones que ha estat dirigida per Jordi Frades.

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio