LA CATEDRAL DEL MAR SE ESTRENA EN TV3

LA CATEDRAL DEL MAR SE ESTRENA EN TV3

DIAGONAL TV estrena aquesta nit a les 21.55h a Tv3  La catedral del mar.

Venjança, amor i traïció a la Barcelona del segle XIV formen part de La Catedral del Mar, la coproducció de Tv3, Diagonal TV, Antena 3 i La Catedral del mar A.I.I., amb la participació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Basada en el supervendes d'Ildefonso Falcones, la sèrie està dirigida per Jordi Frades i compta amb un repartiment encapçalat per Aitor Luna, Michelle Jenner, Pablo Derqui, Josep Maria PouGinés García-Millán, Silvia Abascal, Daniel Grao, entre d'altres.

A la novel·la històrica La catedral del mar d'Ildefons Falcones, la Barcelona medieval es converteix en l'escenari d'una història d'intriga, amor, violència i passió. És l'intens relat d'un home, l'Arnau Estanyol, la vida del qual transcorre en paral·lel a la construcció d'un nou temple catòlic en honor de la Verge de la Mar, i es converteix en una lluita contínua per la llibertat i la dignitat dels pobres i els humiliats que l'enfrontarà al poder dels nobles.

Dirigida per Jordi Frades i amb guió de Rodolf Sirera, Antonio Onetti i Sergio Barrejón la sèrie arriba aquesta nit a les 21.55h a TV3.

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio