'La Librería', a 2€ en 62 cines por la Semana del Libro

'La Librería', a 2€ en 62 cines por la Semana del Libro

Després del seu triomf als Premis Goya, LA LIBRERíA d'Isabel Coixet va rebre ahir la Rosa de Sant Jordi del Públic a la Millor Pel·lícula de l'Any durant els Premis Sant Jordi de Cinematografia de RNE-RTVE, i el diumenge el premi Continuará de la mateixa corporació. Per celebrar aquests èxits i les seves cinc nominacions als propers Premis Platino del cinema iberoamericà, els espectadors poden veure la pel·lícula des d'ahir i durant la Setmana del Llibre (exclusivament els dies 23, 24, 25 i 26 d'abril) al preu especial de només dos euros en 62 sales de tota Espanya.

Amb la il·lusió d'aspirar ara al premi Platino a la Millor Pel·lícula Iberoamericana de l'Any, que es lliura a la fi de mes a Mèxic, LA LLIBRERIA completa les seves més de vint setmanes en cartell a Espanya amb aquesta acció especial final, precisament durant la Setmana del Llibre, perquè molts milers d'espectadors més puguin gaudir de l'homenatge a l'amor a la literatura que representa la pel·lícula.

LA LLIBRERIA ('The Bookshop') està basada en la novel·la homònima de Penelope Fitzgerald i és una coproducció entre Espanya i Regne Unit, produïda per Diagonal Televisió, A Contracorriente Films, Green Films AIE i la britànica Zephyr Films amb la participació de TVE, Movistar+, Telecable, Northern Ireland Screen, One Two Films i SR-Arte. La pel·lícula explica així mateix amb el suport institucional de l'Instituto de la Cinematografía y de les Artes Audiovisuales (ICAA) i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (ICEC).

LA LIBRERIA PROMO 2€: Llistat alfabètic de cinemes

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio