'La Librería' viaja a la Berlinale

'La Librería' viaja a la Berlinale

Després d'aconseguir el Goya 2018 a la Millor Pel·lícula, 'La Librería' d'Isabel Coixet viatja aquests dies a la 68 Berlinale, certamen que serveix d'avantsala del proper llançament internacional de la cinta i del que la directora ja és assídua. El festival comptarà amb 'La Librería' dins de la secció 'Berlinale Special', fora de competició. Arribarà avalada amb el guardó a la Millor Adaptació Literària de l'última edició d'una altra reconeguda trobada alemanya, la Fira del Llibre de Frankfurt.

Coixet acudirà a presentar-la aquest divendres acompanyada per les actrius protagonistes Emily Mortimer i Patricia Clarkson (a la imatge), així com per Jaume Banacolocha i Albert Sagalés, CEO i productor executiu de Diagonal TV respectivament, i representants dels seus socis productors, A Contracorriente Films i la britànica Zephyr Films.

'La Llibreria', que compta amb la participació de TVE, Movistar+, Telecable, Northern Ireland Screen, l'alemanya One Two Films i SR-Arte, a més d'amb el suport institucional de l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA) i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (ICEC), protagonitzarà el dissabte així mateix una taula rodona com a cas d'estudi al Berlinale Co-Production Market.

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio