La tercera y última temporada de ISABEL

La tercera y última temporada de ISABEL

Isabel estrenarà la tercera temporada el dilluns 8 de setembre, a les 22.30h a La 1

Nous capítols en els quals els espectadors assistiran al patiment d'Isabel i Fernando, que hauran de superar nombroses desgràcies com a reis i com a pares. El FesTVal de Vitòria ha estat, per tercer any consecutiu, l'escenari escollit per estrenar 'Isabel', al repartiment, encapçalat per Michelle Jenner i Rodolfo Sancho, i al que s'incorporen altres vint actors.

El dolç i prometedor final de la segona temporada de 'Isabel'-amb la partida de Colon cap al Nou Món i la Conquesta de Granada- res té a veure amb l'inici de la tercera: Ferran i Isabel són rebuts a Barcelona entre grans mostres d'alegria. Allà es signarà un tractat de pau amb França. Però Fernando pateix un atemptat i tant ell com Isabel s'adonen de la fragilitat del que s'ha aconseguit. Precisament entre els èxits del seu regnat han de comptar els nous territoris conquerits per Colón qui, a esquena d'Isabel i Fernando, es deixa temptar per les suculentes ofertes del rei Joan de Portugal.

La nova temporada de 'Isabel' narrarà l'arribada de Colon al Nou Món, la conquesta de Nàpols, la cristianització de Granada, i l'esforç d'unir Castella i Aragó sota una mateixa Corona. Una època apassionant a la vida dels Reis Catòlics que tindrà importants conseqüències en la futura creació del que avui és Espanya.

sabel ja ha consolidat el seu regnat. Han estat anys convulsos, emocionants i plens de moments claus per a la Història, però també s'ha ressentit la relació de parella entre Isabel, cada vegada més sotmesa a aquest Déu totpoderós que la guia en la seva vida i regnat, i Fernando, sempre aliat, però també rival.

El descobriment d'Amèrica el 1492 converteix Castella en una gran potència mundial. També ha culminat la Reconquesta amb la cristianització de Granada i, al costat de l'aventura colombina, sembla que s'ha arribat a una meta. No obstant això, des de l'inici, Isabel i Fernando perceben cruelment la fragilitat de tot el que s'ha aconseguit. Els monarques s'enfrontaran a una successió de desgràcies personals que hauran de superar com a reis i com a pares, sense perdre mai de vista el seu objectiu: unificar les corones de Castella i Aragó en el cap d'un hereu legítim.

Prop d'una vintena de personatges s'incorporen a 'Isabel', interpretats per Eusebio Poncela, Fernando Guillén Cuervo, Irene Escolar, Úrsula Corberó, Francesc Garrido, Raúl Mèrida, Nacho Aldeguer, Adrián Lamana, Iván Hermés o Pablo Castañón entre  d'altres.

Toledo, Orpesa, El Escorial, La Adrada, Plasencia, Méntrida i Montalbán són alguns dels escenaris exteriors de rodatge de la tercera temporada d' 'Isabel'.

La sèrie produïda per TVE en col · laboració amb DIAGONAL TV i Telefónica Estudis, i dirigida per Jordi Frades, arriba de nou després d'una segona temporada plena d'èxits de crítica i públic. A l'Antena d'Or de la Federació d'Associacions de Ràdio i Televisió com a Millor sèrie de l'any, se suma l'Ondas a Michelle Jenner com a millor actriu, i el premi de l'Acadèmia de Televisió com a millor actor per Rodolfo Sancho.

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio