MATADERO EN EL FESTVAL DE VITORIA

MATADERO EN EL FESTVAL DE VITORIA

MATADERO, el thriller ibèric d'Antena 3 produïda per Atresmedia Televisión en col·laboració amb Diagonal TV tancarà el capítol d'estrenes del FesTVal la nit del divendres 7 de setembre.

Dirigida per Jordi Frades amb guió de Daniel Martín Sáez de Parayuelo, MATADERO és un ‘thriller’ en el qual el suspens i els tocs d'humor negre conformaran la característica atmosfera d'aquesta nova producció.

En un poble de Castella, interminables camps de cereal s'estenen fins a més enllà d'on segueix la vista. Allà es troba un municipi tranquil on se situa el Matadero de Francisco, un empresari que es dedica al processament de la carn. Importa porcs barats i de baixa qualitat des de Portugal per després vendre'ls. Al Matadero treballa el seu cunyat Alfonso, veterinari de professió, un home feble i una miqueta covard que en el fons està fart de mirar cap a un altre costat certificant animals de dubtosa qualitat i que qualsevol un altre tiraria enrere. I tot per què? L' Alfonso no vol que la seva esposa María José s'assabenti d'un petit secret del passat que arruïnaria el seu tranquil matrimoni. Això permet a Francisco mantenir al seu cunyat en un xantatge permanent, tapant les seves accions il·lícites. El que desconeix l'Alfonso és que, a més de validar aquesta carn de dubtosa procedència, un determinat nombre d'aquests animals portuguesos transporten droga. No obstant això, una situació inesperada d'última hora trastocarà la tranquil·la vida d'aquests anodins personatges.

Pepe Viyuela i Lucía Quintana encapçalen el repartiment on figuren ademés Antonio Garrido, Carmen Ruiz, Ginés García Millán, Miguel de Lira, Tito Valverde, Camila Viyuela, Pep Ambrós, Filippe Duarte, entre d'altres.

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio