Pablo Derqui Premio Zapping a Mejor Actor

Pablo Derqui Premio Zapping a Mejor Actor

Ahir a la nit va tenir lloc a la CaixaForum Barcelona la XXIV edició dels Premis Zapping organitzats per l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya on el Pablo Derqui, protagonista de la ficció de TV3 amb la col·laboració de Diagonal TV 'Si no t'hagués conegut' va ser guardonat com a 'Millor Actor' per el seu paper a la sèrie.

"He d'agrair a Diagonal TV i a TV3 per arriscar-se i donar-me aquesta oportunitat enverinada. Per una banda ha sigut un paper molt llaminer i que he gaudit interpretant, i, per un altre, l'Eduard tenia molta presència a tota la sèrie i ha donat molta feina."

El lliurament de premis van començar amb una actuació de l’escola d’arts escèniques Institute of the Arts Barcelona. A més, durant la gala, conduïda per Mireia Mallol i Jordi Gil, periodistes de TV3, els assistents també van gaudir d’un espectacular conte explicat a través de dibuixos en sorra fet per l’artista Didi Rodan, dels ritmes folk celta de la banda Atlantic Clovers i de l’actuació sorpresa de Subze i Diego Ojeda.

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio