'Si no t'hagués conegut' al Festival de Sitges

'Si no t'hagués conegut' al Festival de Sitges

La secció 'Serial de Sitges', la finestra del Festival de Sitges per a les sèries televisives de gènere, acollirà el 12 d'octubre, a les 20.30h, la preestrena del primer capítol de 'Si no t'hagués conegut' amb la presència de l'equip tècnic i artístic.

La sèrie parteix d'una idea original de Sergi Belbel, dirigida per Kiko Ruiz Claverol, amb la col·laboració de Joan Noguera i amb un repartiment de luxe amb cares conegudes com Pablo Derqui, Mercedes Sampietro, Andrea Ros, Paula Malia, Javier Beltrán, Montse Guallar, David Vert, Muguet Franc, Abel Folk, Sergi López, Miquel Garcia i Òscar Jarque, entre d'altres.

'Si no t'hagués conegut' és una història d'amor amb un toc de ciència-ficció. La idea de Sergi Belbel era fer una sèrie de gènere, però utilitzant els paràmetres de les convencionals: una història de personatges, de sentiments, de passions, però dotan-la d'aquest toc especial. La ficció té dos personatges troncals que són els que interpreten Pablo Derqui i Andrea Ros, una parella que lluita contra el destí tràgic que mira de separar-los.

Produïda per Diagonal TV per a TV3, la nova ficció per els dilluns a la nit flirteja amb diferents gèneres. Hi ha el drama que vertebra l'història d'amor, però també hi ha comèdia i aquest punt de ciència ficció que converteix el Festival de Sitges en l'espai ideal perquè els espectadors puguin fer-ne el tast del primer capítol, amb convidats de primer nivell com M. Night Shyamalan, Nicolas Cage, Ed Harris, Tilda Swinton, John Carpenter, Peter Weir, Pam Grier, Traci Lords, Helga Liné i Ron Perlman que participaran a l' edició que se celebrarà del 4 al 14 d'octubre i que reunirà el millor fantàstic del planeta.

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio