SI NO T'HAGUÉS CONEGUT líder en el PRIME TIME

SI NO T'HAGUÉS CONEGUT líder en el PRIME TIME

La nova ficció de TV3 amb DIAGONAL TV per les nits de dilluns ‘Si no t’hagués conegut’ es va estrenar ahir, sorprenent als espectadors amb una història d’amor diferent que va arribar a 487.000 espectadors i un 17,5% de quota de pantalla que la van convertir líder de la seva franja.

“Pot haver-hi tants universos diferents com opcions no triades a la vida”

La nova sèrie de TV3 amb la col·laboració de Diagonal TV i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la participació de l’Institut Català d’Empreses Culturals, ha generat molta expectació perquè toca tots els gèneres com el drama, l’amor, la passió, el misteri... i també la ciència-ficció.

“Pot haver-hi tants universos diferents com opcions no triades a la vida”, aquesta frase va inspirar Belbel. Això és el que passa a “Si no t’hagués conegut”. L’Eduard (Pablo Derqui), un home de negocis de mitjana edat, casat feliçment amb l’Elisa (Andrea Ros) i pare de dos fills, veu com la seva vida fa un gir inesperat: una desgràcia que ell mateix provoca de manera indirecta el colpeix brutalment. Però a l’Eduard, de la mà d’un personatge clau interpretat per Mercedes Sampietro, se li oferirà l’oportunitat d’entrar en universos paral·lels diferents en funció de decisions o opcions de la vida que ell ha anat desestimant.

Intentant portar a la pantalla el que la ment de Belbel havia imaginat, i aconseguint-ho, hi ha hagut Kiko Ruiz Claverol i Joan Noguera, els directors de la sèrie.

A la roda de premsa Jaume Banacolocha, productor executiu de Diagonal TV, va afegir “Ha estat un repte fer una sèrie com aquesta, una sèrie d’espais totalment naturals i un disseny de producció on a l’hora de rodar s’han prioritzat les èpoques, després les localitzacions i, finalment, els capítols que eren imprescindibles perquè s’arribés a emetre el dia 15. Ha estat una producció molt complicada amb el cost, en aquest cas, dels efectes especials, que és un afegit en una sèrie com aquesta.”

Al voltant d’aquesta parella que formen Pablo Derqui i Andrea Ros hi ha tota un ventall de personatges secundaris que també evolucionen al llarg de la trama. Javier Beltrán interpreta l’Òscar, el millor amic de l’Eduard. Aquell amic incondicional que sempre està a prop quan el necessites, la família que un escull. Montse Guallar és la Maria, la mare coratge de l’Eduard, una patidora que entén la pèrdua del seu fill. David Vert és el Pere, el germà de l’Eduard, que viu la tragèdia de manera preocupant perquè li falta informació i no sap com ajudar-lo. Muguet Franc és la Tere, la dona del Pere i cunyada de l’Eduard, fidel al seu marit, un personatge callat però d’aquells que hi és quan se’l necessita.

L’espectador passa per tot un torrent d’emocions al llarg d’aquests 10 capítols

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio