'Si no t’hagués conegut', nueva serie para el otoño en TV3

'Si no t’hagués conegut', nueva serie para el otoño en TV3

Aquesta setmana s’ha iniciat el rodatge a Sant Cugat del Vallès de la sèrie per a la tardor 'Si no t’hagués conegut', una producció de TV3 amb la col·laboració de Diagonal TV i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 'Si no t’hagués conegut' parteix d’una idea original de Sergi Belbel, que també participa en tasques de guionista. Pablo Derqui, Mercedes Sampietro i Andrea Ros encapçalen el repartiment sota la direcció de Kiko Claverol.

L’Eduard (Pablo Derqui), un home de negocis de mitjana edat, casat feliçment amb l’Elisa (Andrea Ros) i pare de dos fills, veu com la seva vida fa un gir inesperat: una desgràcia que ell mateix provoca de manera indirecta el colpeix brutalment. Ni la seva família ni els seus millors amics no poden fer res per apaivagar el seu dolor. L’aparició d’una anciana misteriosa (Mercedes Sampietro) farà que recuperi de mica en mica les ganes de viure.

Kiko Claverol, que ja té experiència en sèries de TV3 com 'Ventdelplà' i 'Kubala, Moreno i Manchón', dirigeix en col·laboració de Joan Noguera aquesta nova producció amb guió de Sergi Belbel, Cristina Clemente i Roc Esquius i amb un  repartiment de rostres coneguts que inclou també Paula Malia, Montse Guallar, Abel Folk i Sergi López, entre altres.

'Si no t’hagués conegut' és un drama romàntic de 10 capítols de 50 minuts que es convertirà en la nova sèrie de la cadena per a la tardor.

 

 

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio