'SI NO T'HAGUÉS CONEGUT' se estrena en Octubre

'SI NO T'HAGUÉS CONEGUT' se estrena en Octubre

TV3 afronta la tardor amb la nova ficció per el dilluns a la nit 'Si no t'hagués conegut' 

Ahir a la tarda a TV3, Vicent Sanchís, director de la cadena, va presentar la nova programació 2018-2019 sota el lema "Tot, per tu"que arriba amb la nova aposta de sèrie de ficció Si no t'hagués conegut, un drama romàntic amb tocs de ciència ficció que parteix d'una idea original del Sergi Belbel, produïda per TV3 amb la col.laboració de Diagonal TV i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Dirigida per Kiko Claverol amb la col.laboració de Joan Noguera, la sèrie compta amb un repartiment de luxe encapçalat per Pablo Derqui, Mercedes Sampietro, Andrea Ros, Paula Malia, Javier Beltrán, Montse Guallar, David Vert, Muguet Franc, Abel Folk, Sergi López, Miquel Garcia i Oscar Jarque, entre d'altres.

L'Eduard (Pablo Derqui) és un home de negocis de mitjana edat, casat amb l'Elisa (Andrea Ros) i pare de dos fills, veu com la seva vida fa un gir inesperat: una desgràcia que ell mateix provoca de manera indirecta l'afecta brutalment. Ni la seva família ni els seus millors amics no poden fer res per apaivagar el seu dolor. L'aparició d'una anciana misteriosa (Mercedes Sampietro) farà que recuperi de mica en mica les ganes de viure.

Si no t'hagués conegut és convertirà en la nova sèrie del dilluns a la nit, a partir del 15 d'octubre.

 

 

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio