TV3 estrenará 'La Catedral del Mar' el 27 de agosto

TV3 estrenará 'La Catedral del Mar' el 27 de agosto

Tv3 estrenarà el 27 d'agost l'adaptació de la novel·la d'Ildefons Falcones 'L'església del mar', una producció de Televisió de Catalunya, Diagonal TV, Atresmedia i La Catedral del Mar A.I.E. que compta també amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Els vuit capítols de la sèrie, dirigida per Jordi Frades i protagonitzada per Aitor Lluna, Pablo Derqui, Michelle Jenner, Josep Maria Pou, Ginés García-Millán, Daniel Grao i Silvia Abascal entre altres, es podran veure doblegats al català cada dilluns a partir d'aquesta data, en horari de prime time.

Aquests dies 'La Catedral del Mar' també és notícia per haver finalitzat la seva emissió en Antena 3 postulant-se com la ficció espanyola més vista de la història en diferit, i també per haver estat la sèrie nacional més vista de 2018 després de 'Cuéntame'. Després de vuit setmanes d'emissió, es va acomiadar la setmana passada sent líder absolut en la nit dels dimecres amb una mitjana de temporada del 17,4% de quota de pantalla i 2.658.000 espectadors. Pròximament es podrà veure també a través de la plataforma Netflix.

A la bona acceptació de la sèrie, de la qual la crítica ha destacat la seva gran fidelitat a la novel·la original, se sumen a més dues nominacions molt recents. L'Academia de las Ciencias y las Artes de Televisión ha donat a conèixer els finalistes als Premis Iris 2018, entre els quals figura en dues categories 'La Catedral del Mar'. Michelle Jenner opta al premi a 'Millor Actriu', mentre que Jaume Banacolocha i Joan Bas ho fan a la 'Millor Producció'. Els guanyadors es coneixeran a la fi d'octubre durant la cerimònia de lliurament dels guardons, que aquest any celebren la seva vintena edició.

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio