Él-Ella

2002
Sèrie TV

Sinopsi

El món de la parella es basa, principalment, en la convivència de les accions més quotidianes i rutinàries que dia rere dia es realitzen. A partir d’aquesta premissa apareix aquesta sèrie de ficció. En un format basat en peces humorístiques de curta durada que formen un espai total de sis minuts, Él y ella ens mostra petits aspectes de la vida en parella en clau d’humor. Des de la típica trobada matinal al bany, passant pels problemes familiars i acabant en un preparatiu per a un viatge, els dos protagonistes ens introdueixen en accions conegudes per tots els telespectadors.

Però Él y ella no pretén ser una radiografia dels nostres moviments diaris, sinó que busca el somriure de l’espectador davant d’accions que, d’una manera més o menys directa, tots coneixem o hem patit. Això sí, basat en un humor fresc que parteix de la situació i que a través de escenes i diàlegs curts provoquen el somriure de l’espectador. És a dir, no es basa en la rialla fàcil de caiguda inoportuna, sinó en aquells pensaments o accions que tots amaguem o mostrem cada dia.

Informació addicional

Coproducció amb Tiburón TV. Format original: castellà. Altres formats: català. Sèrie de ficció basada en el seu format de Canadà Love Bugs, en clau d’humor sobre el món de la parella. Peces de curta durada que formen un conjunt de sis minuts. En el seu format català (45x6’), per a Telemadrid i canal 9 de València (190x6’), per a Canal Sur de Andalucía (125x6’) i per a Euskal Telebista (13x30’), en el seu format castellà. La sèrie ha aconseguit una mitjana de share del 18’2% a Madrid, amb puntes del 28%. Nominat al millor programa autonòmic per la Academia de las Ciencias y las Artes de Televisión 2002. La sèrie ha estat venuda a la cadena uruguaiana Teledoce Televisor a Color.

  • Duració

    6
  • Direcció

    Xavier Borrell, Josep Maria Vidal

Repartiment
Él-Ella

  • Josep Julien
  • Cristina Solà