Setze Dobles

2003 / TV3
Sèrie TV

Sinopsi

L’Hotel de la Plaça del Blat és un d’aquests hotels contemporanis, denominats ‘hotels amb encant’: un hotel relativament petit, molt cuidat, situat a la part històrica de la ciutat. Té un esperit personal, molt acollidor. Pertany a una família vinculada a la hostaleria per generacions, personatges que al mateix temps prenen la principal part de la historia.

Cada capítol segueix una línia argumental que s’estructura de la següent manera: una primera línia argumental central que es desenvolupa al llarg dels 26 capítols, basada en la conflictiva relació d’amor-odi; i d’atracció-rebuig dels protagonistes, tractada sempre en clau de comèdia sentimental: intel·ligent, elegant i continguda; una segona línia circumscrita a cada capítol, basada en una història externa, aportada, en molts casos, per clients que s’interrel.lacionen amb el personal de l’hotel; una tercera línia, aquesta sí, divertida i còmica que, encara que funcioni de manera autònoma, sempre va en relació amb la línia troncal del capítol.

La categoria del nostre hotel és de 4 estrelles. Per tant, el tipus de clients que s’hi allotgen són gent acomodada, d’un cert nivell econòmic i cultural, que escullen cuidadosament l’Hotel de la Plaça del Blat per les seves característiques, perquè està situat al centre històric de la ciutat, perquè els n’han parlat, perquè busquen un espai diferent, amb encant.

La sèrie vol retratar vida de Barcelona, una ciutat turística i comercial de primer ordre; la seva activitat social i econòmica i el pes de la seva cultura.

Informació addicional

Format original: català. Sèrie de ficció setmanal, de 50 minuts de durada. 26 capítols. Emissió des del gener de 2003 fins al 24 de desembre de 2003 en horari de prime-time els dimecres

 • Duració

  50
 • Rodolf Sirera, Enric Gomà y Gisela Pou
 • Direcció

  Orestes Lara, Enric Banqué

Repartiment
Setze Dobles

 • Cristina Brondo
 • Miquel Sitjar
 • Jordi Banacolocha
 • Marta Angelat
 • Núria Prims