DISNEY+ estrenarà “REGRESO A LAS SABINAS”, la primera sèrie d'emissió diària d'un servei de streaming produïda a Espanya.

DISNEY+ estrenarà “REGRESO A LAS SABINAS”, la primera sèrie d'emissió diària d'un servei de streaming produïda a Espanya.

Disney+ ha anunciat l'estrena de “Regreso a las Sabinas”, la primera sèrie d'emissió diària d'un servei de streaming produïda a Espanya. Els 70 episodis s'emetran de dilluns a divendres aquesta tardor. Aquest ambiciós projecte reforça el compromís de Disney+ amb la producció original al nostre país, la qualitat dels continguts i els formats innovadors

“Regreso a las Sabinas” es posa en marxa al costat de Diagonal (Banijay Ibèria) responsable de 'Amar en tiempos revueltos', (la producció que va reinventar les sèries d'emissió diària en la televisió lineal), 'Amar es para siempre' o la recentment estrenada 'Sueños de libertad'.

Aquesta nova aposta de Disney+ compta amb un elevat nivell de producció: el rodatge s'ha realitzat en interiors i exteriors naturals a Riells del Fai, Sant Andreu de Llevaneres i Sant Vicenç de Montalt; compta amb un reconegut equip després de les cambres i amb un destacat repartiment, amb noms que fan la seva primera incursió en la sèrie diària i altres ja consolidats en aquest format. La sèrie està dirigida per Jordi Frades (Els Hereus de la terra, La Catedral de la Mar) i protagonitzada per Andrés Velencoso (Amor de mare, Elit), Celia Freijeiro (Marits, Vida perfecta), Ángela Molina (Velvet, La tanca), Nancho Novo (Sueños de Libertad, Els Pacients del Doctor García), Olivia Molina (La Tanca, Amar en tiempos revueltos), Natalia Sánchez (Sueños de libertad, Els hereus de la terra), Miquel Fernández (Apagada, Alba), María Casal (Sentim les molèsties, Mercado central), Marta Calvó (Amar en tiempos revueltos) i Julia Carnero (La Catedral de la Mar).

En “Regreso a las Sabinas”, les germanes Molina, després de molts anys sense veure's, reben una trucada que les fa tornar al seu poble natal, Manterana, per a atendre els problemes de salut del seu pare. Aquest inesperat retorn, suposa retrobar-se amb la vida i els amors que van intentar oblidar. Instal·lades en la seva finca familiar, Les Savines, s'enfrontaran a secrets del passat que canviaran les seves vides per sempre.

Jaume Banacolocha, Ignasi Serra i el mateix Jordi Frades, de Diagonal (Banijay Ibèria), són els productors executius d'aquesta sèrie creada per Eulalia Carrillo i que compta com a guionistes a Jordi Calafí i Nacho Pérez de la Pau, entre altres, i amb Marta Creus com a directora de producció.

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio