DIAGONAL TV celebra els seus més de 25 anys d'història com a referent en la ficció espanyola.

DIAGONAL TV celebra els seus més de 25 anys d'història com a referent en la ficció espanyola.

En la seva contrastada trajectòria, Diagonal compta amb més de 70 produccions i títols emblemàtics que es van mantenir durant anys en emissió, entre ells ‘Isabel’, ‘Carlos, Rei Emperador’, ‘La Senyora’, ‘La Catedral de la Mar’, ‘Amar es tiempos revueltos’, ‘Amar es para siempre’ i ‘Luimelia’, o altres més recents com ‘Els hereus de la terra’, ‘Els pacients del Doctor García’, ‘La novia gitana’, ‘La red púrpura’ o ‘Sueños de libertad’.

“A Diagonal sempre hem explicat històries que ens agraden a nosaltres. El nostre objectiu ha estat crear produccions que entretinguin, però que també generin un impacte positiu en la societat”, explica Jaume Banacolocha, CEO de Diagonal.Per al director  general de Diagonal, Jordi Frades “La televisió és canviant, i nosaltres cada dia pensem què podem canviar”, afegeix referint-se al repte que va suposar ser pioners en la creació de ficcions d'època, o de posar en marxa sèries diàries. Així mateix, la productora subratlla el seu compromís amb la innovació a través de la cerca constant de nou talent i la capacitat per a adaptar-se a les tendències canviants de la indústria. Aquest enfocament s'exposa en cada projecte que ha emprès per a tota mena de grups audiovisuals i plataformes. A més, Diagonal ha realitzat projectes cinematogràfics que han estat reconeguts per crítica i públic, amb els títols ‘Serà que ningú és perfecte’, ‘La corona partida’ o ‘La llibreria’, guardonat amb tres premis Goya a Millor Pel·lícula, Direcció i Guió adaptat.

Diagonal ha crescut durant aquests anys i ha diversificat la seva oferta de continguts per a continuar atenent els nous reptes del sector i oferir històries originals. Especialistes en la creació de produccions de llarg recorregut, en l'actualitat Diagonal es troba immersa en el rodatge de les sèries ‘Somnis de llibertat’, líder indiscutible de la seva franja diària i la millor estrena de ficció en dos anys en prime time; ‘A què estàs esperant?’, una adaptació de la reeixida novel·la de l'autora supervendes Megan Maxwell; i ‘El gran salt’, la nova sèrie original basada en la vida del campió olímpic Gervasio Deferr..

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio