DIAGONAL obre el MÀSTER EN CREACIÓ DE SÈRIES DE FICCIÓ

DIAGONAL obre el MÀSTER EN CREACIÓ DE SÈRIES DE FICCIÓ

Diagonal TV, obre el Màster en creació de sèries de ficció a Madrid, organitzat amb la Universidad Carlos III

Diagonal TV, productora audiovisual de sèries d'èxit com “La Catedral de la Mar”, “Amar es para siempre” o “Isabel”, i la Universitat Carlos III de Madrid, obren el termini d'inscripció per a la primera edició del Màster en creació de sèries de ficció, una iniciativa conjunta que ofereix una formació d'alt nivell amb un pla d'estudis pràctic i profesionalitzador.

El màster està impartit per professionals de prestigi, responsables de les sèries amb més èxit de la televisió. Es durà a terme entre octubre de 2020 i juny de 2021, en sessions de tarda de dilluns a dijous a la Universitat Carlos III de Madrid. Els estudiants tindran la possibilitat de realitzar pràctiques extracurriculars en la indústria, en funció de la demanda del sector i dels propis alumnes.

El Màster en creació de sèries de ficció neix de la necessitat de formar als professionals que la indústria de la producció de ficció reclama. Ofereix l'oportunitat de fer un aprenentatge especialitzat per a crear, desenvolupar i comercialitzar contingut de sèries per a televisió de qualitat i per a tots els públics.

El pla d'estudis es planteja des d'una doble perspectiva. Una part està dedicada a la presentació de continguts teòrics per part dels especialistes en cada matèria, on s'inclouen aspectes pràctics, tècnics i eines de creació de continguts i producció. L'altra part consisteix en fer el seguiment dels diferents àmbits de treball d'una productora de sèries de ficció com és, en aquest cas, Diagonal TV. Així doncs, els estudiants podran assistir als rodatges i a les reunions de guionistes i equips d'art, veuran el procés de producció, els càstings, la postproducció i faran el seguiment dels equips de les diferents sèries que en paral·lel al màster estiguin en producció.

El Treball final de màster (TFM),  consistirà en l'elaboració d'un projecte de sèrie de ficció per a televisió que inclourà logline, sinopsi argumental, descripció de personatges, arcs argumentals i sinopsis dels diferents capítols. S'assignarà un tutor que guiarà el projecte durant tot el procés de disseny i desenvolupament del projecte.

Amb aquest afany de continuar innovant i creixent, Diagonal TV està sempre atenta i receptiva al nou talent, als nous creadors i als nous canals i plataformes.

Més informació sobre preinscripcions i matrícula:

training@diagonaltv.es

https://diagonaltv.es/ca/formacio/

https://www.uc3m.es/master/creacion-series-ficcion

 

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio