VICTORIA ABRIL en el elenco de SIN IDENTIDAD

VICTORIA ABRIL en el elenco de SIN IDENTIDAD

L' actriu torna a Espanya per interpretar a Fernanda, un dels papers protagonistes de 'Robada', la nova ficció de Diagonal TV i Antena 3.

ROBADA, la nova ficció de Diagonal TV, trama sobre una xarxa de tràfic de menors i la història de Maria (Megan Montaner), una nena robada que lluita per conèixer la seva veritat. La Maria acaba sent tancada en una cel · la i apartada de tot i de tots els que li importen, inclòs el seu gran amor. Tretze anys després, torna amb un objectiu clar: la venjança.

Fernanda (Victoria Abril) és una dona lluitadora i trencada que no ha tingut una vida gens fàcil. L'arribada de Maria suposa un gran canvi per a ella, ja que es tracta de la seva filla, la qual li va ser robada 27 anys enrere.

Completen el repartiment de ROBADA: Verónica Sánchez, Antonio Hortelano, Daniel Grao, Lydia Bosch, Elvira Mínguez, Eloy Azorín i Miguel Ángel Múñoz.

Diagonal TV, començarà a gravar aquesta nova ficció que s'emetrà a Antena 3 a la fi d'any. El rodatge tindrà lloc a Madrid ia les Illes Canàries.

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio