AMAR ES PARA SIEMPRE celebra hoy su primer año de emisión en Antena 3

AMAR ES PARA SIEMPRE celebra hoy su primer año de emisión en Antena 3

Avui 14 de gener, Antena 3 celebra el primer any d'emissió de ESTIMAR ÉS PER SEMPRE, ficció per a les tardes que produeix Diagonal TV i amb la qual cada dia els espectadors es traslladen fins a 1961, dècada en què Espanya viu una època de canvis. Durant aquest període la ficció mitjana més de 1,6 milions de seguidors que s'han mantingut fidels cada dia a les històries que s'aglutinen entorn de la 'La Plaza de los Frutos' i que tenen com a lloc de reunió El Asturiano.

La sèrie està protagonitzada, entre d'altres, per Manu Baqueiro, Itziar Miranda, José Antonio Sayagués, Ángela Cremonte, Alfonso Bassave, Belén López, Antonio Garrido, Javier Collado, Nadia de Santiago, Alicia Sanz, Octavi Pujades i Fede Aguado.

Ahir dilluns, vigília del seu primer aniversari, la sèrie va aconseguir un 15,9% sent el segon millor en quota de pantalla, i més de 2 milions d'espectadors, sent el quart millor dada històrica de la sèrie.

Al llarg de la setmana que ve, les trames d'alguns dels protagonistes donaran un gir important i es revelaran alguns misteris que guarden els personatges protagonistes des de l'inici de la temporada.

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio