La tercera temporada de KMM

La tercera temporada de KMM

L'agència de detectius de 'Kubala Moreno i Manchón' torna a obrir les portes a partir del 12 de febrer, a les 22.30h a tv3.

KMM, la sèrie interpretada per Jordi Martínez, Marc Cartes i Nuria Gago tornarà a combinar el drama amb moments de comèdia i les trames professionals episòdiques amb les trames personals de continuïtat.

A més del trio protagonista, els nous capítols tindran en el repartiment noms com Francesc OrellaRamon MadaulaJoan CarrerasMingo RàfolsÀlex CasanovasDafnis Balduz Yolanda Ramos, entre d'altres.A la segona temporada, el Charly va acabar fet un embolic sentimental. No era capaç de tirar-se a la piscina per cap de les dues dones que estimava. Se sentia incapaç de decidir, però, per primera vegada, va ser prou madur per optar per retirar-se del joc i no marejar l’Helena amb els seus dubtes existencials. A la tercera temporada serà el Kubala qui patirà més. Es veurà implicat en la mort d’una prostituta. Anirà a la presó com a principal sospitós, però intentarà demostrar la seva innocència amb l’ajuda del Charly i l’Helena.El Kubala no es conformarà amb sortir de la presó, també es proposarà esbrinar qui l’ha volgut implicar en aquest assassinat i per què. Per altra banda, el Kubala proposarà a l’Helena ser sòcia de l’agència, però amb la condició que no s’emboliqui amb el Charly, perquè barrejar feina i plaer no és bo per al negoci. L’Helena, que ja s’ha fet a la idea de tirar endavant amb la seva vida, accepta la condició i intenta mantenir les distàncies amb el Charly. Quan aquest se n’assabenta, discuteix amb el Kubala i pren una decisió que canviarà la seva vida professional i la de l’agència.

“KMM”, la sèrie de TV3 i Diagonal TV, va tancar la segona temporada amb una mitjana de 345.000 espectadors i una quota de pantalla de l’11,5%.

Newsletter
Diagonal TV

Subscriu-te i rep les últimes notícies de Diagonal TV

Segueix-nos a Instagram @diagonaltelevisio